Van Regteren Koeriers is uw koerier in Hoogeveen, Drenthe!

.

Koerier Hoogeveen nodig? Wanneer u in Hoogeveen een koerier nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Regteren Koeriers heeft als koeriersbedrijf in Ruinen (Drenthe) bedrevenheid en een soepele houding. Wij zijn uw vervoersservice die van en naar Hoogeveen snel en zeer betrouwbaar uw zending verzorgd. Wij werken secuur, veilig en servicegericht.

.

Verlies geen tijd met Van Regteren Koeriers in Hoogeveen

 

Top Vervoer op maat nodig van en naar Hoogeveen met koerier bedrijf Van Regteren Koeriers? Verlies geen tijd met 24/7 vracht en laat alles met een gerust en veilig gevoel over aan een professionele koeriersdienst; Van Regteren Koeriers in Drenthe. In heel Europa kunt u rekenen op:

  • Gespecialiseerd in Aanhanger/ Boottrailer vervoer door Europa
  • Medicijnen vervoer
  • Vervoer van dozen en meubels
  • Auto vervoer
  • Vervoer van grote ladingen zoals 3 euro pallets
  • Vervoer van lichte zendingen

 

Ervaar wat wij als koerier in Hoogeveen voor u kunnen doen, met onze aantrekkelijke koeriersverzekering voor grote en kleine vrachten.

 

Koerier Hoogeveen
Koerier Hoogeveen

Ervaar wat wij als snelkoerier in Assen voor u kunnen betekenen, ook met onze koeriersverzekering voor grote en kleine vrachten.

 

Meer informatie over Van Regteren Koeriers in Hoogeveen? Bel 06-46821833!

.

Van Regteren koeriers biedt een aantrekkelijke service in Hoogeveen voor vele bedrijven. Gespecialiseerd als wij zijn in vervoer bieden wij uw bedrijf graag offertes op maat. Ook als particulier kunt u bellen en direct onze klantgerichtheid ervaren.  Vraag naar onze gunstige leveringsvoorwaarden en laat uw pakket of transport door ons verzorgen!