Van Regteren Koeriers, uw koerier in Leeuwarden, Friesland!

.

Heeft u een koeriersdienst in Leeuwarden nodig? Van RegterenĀ Koeriers is het koeriersbedrijf werkend vanuit Drenthe die spoedritten, 24-uurszendingen en sneltransport verzorgd. Wij zijn uw koerier die van en naar Leeuwarden supersnel met veel ervaring, veilig uw zending verzorgd. Wij werken zorgvuldig, zijn betrouwbaar en verwerken als transporteur al uw goederen.

.

Verlies geen tijd met transport naar Leeuwarden met Van Regteren Koeriers

Ā 

Wij bieden maatwerk en flexibiliteit in elke vorm van transport van en naar Leeuwarden. Koerier bedrijf van Regteren Koeriers zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel uw vracht overlaat aan onze professionele koeriersdienst. Vanuit Drenthe verzorgen wij door heel Europa:

  • Gespecialiseerd in Aanhanger/ Boottrailer vervoer door Europa
  • Auto vervoer
  • Medicijnen vervoer
  • Vervoer van lichte zendingen
  • Vervoer van dozen en meubels
  • Vervoer van grote ladingen zoals 3 euro pallets

 

Ervaar wat wij als koerier in Hoogenveen voor u kunnen betekenen. Vraag naar onze aantrekkelijke koeriersverzekering voor grote en kleine vrachten.

 

Koerier Leeuwarden
Koerier Leeuwarden

Zoekt u een logistieke partner voor koerier diensten in Leeuwarden? Bel 06-46821833 of mail!

.

Van Regteren Koeriers biedt een aantrekkelijke dienstverlening in Leeuwarden. Gespecialiseerd in vervoer bieden wij graag prijsopgaves op maat. Profiteer van onze gunstige leveringsvoorwaarden. Uw transport is altijd vertrouwd bij Van Regteren koeriers.