Van Regteren Koeriers is uw koerier in Meppel!

.

Heeft u in Meppel een koeriersdienst nodig? Van Regteren Koeriers uit Ruinen zoekt naar oplossingen voor u als klant. Met onze flexibele houding zijn wij uw koerier die van en naar Meppel snel en betrouwbaar uw zending verzorgd. Wij werken zorgvuldig, veilig en servicegericht.

.

Timmer aan de weg met Van Regteren Koeriers in Meppel

 

Met onze ervaring timmeren wij aan de weg van en naar Meppel met ons koerier bedrijf Van Regteren Koeriers. Als u als bedrijf van die ervaring wil profiteren en geen tijd te verliezen heeft belt u 24 uur per dag naar Van Regteren Koeriers in Drenthe. U kunt op ons rekenen bij vervoer van:

  • Gespecialiseerd in Aanhanger/ Boottrailer vervoer door Europa
  • Medicijnen
  • Dozen en meubels
  • Auto’s
  • Grote ladingen (bijvoorbeeld 3 euro pallets)
  • Lichte zendingen

 

Ervaar, evenals vele andere tevreden klanten van ons in Meppel, wat wij als koerier voor u kunnen doen. Klanten zijn eveneens te spreken over onze aantrekkelijke koeriersverzekering voor grote en kleine vrachten.

 

Van Regteren Nissan koeriersbus
Van Regteren Nissan koeriersbus

Logistieke rechterhand nodig voor koerier diensten in Meppel? Bel 06-46821833 of mail!

.

Van Regteren Koeriers biedt aantrekkelijke dienstverlening in Meppel. Gespecialiseerd in vervoer leveren wij graag online prijsopgaves. Profiteer van onze gunstige tarieven en leveringsvoorwaarden en bel uw logistieke rechterhand. Want bij Van Regteren Koeriers is uw vracht in goede handen.