Spoedverzendingen door uw snelkoerier in Groningen

U heeft een belangrijk pakketje dat met hoge spoed de juiste bestemming moet bereiken. Maar hoe? Standaard transport- en pakketservices bieden soms levering op de volgende dag aan, maar dit wordt niet altijd gegarandeerd. Bovendien geldt dit vaak alleen voor kleine pakketten, niet voor grote of zware zendingen. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw zending in goede handen is en op tijd geleverd wordt, dan zijn wij er voor u.

De spoedtransporteur van Groningen die 24 uur per dag bereikbaar is

In de omgeving van Groningen verzorgt van Regteren Koeriers met twintig bedrijfswagens, op flexibele wijze, al uw spoedverzendingen. Wat maakt ons zo bijzonder? Dat we altijd voor u klaar staan, 24 uur per dag. U kunt ons dus dag en nacht bereiken wanneer u sneltransport nodig heeft.

Van Regteren spoedtransport in Groningen is gespecialiseerd in:

  • spoedtransporten;
  • medicijnenvervoer door heel Europa;
  • aanhanger- en boottrailervervoer door heel Europa;
  • lichte én zware spoedverzendingen (dozen, meubels en zelfs auto’s);
  • verzekering van uw pakketten of verzendingen.
Snelkoerier Groningen
Snelkoerier Groningen

De snelkoerier die met u meedenkt

Heeft u een bijzondere verzending of een pakket dat met hoge spoed afgeleverd dient te worden? Zelfs als u denkt dat het niet mogelijk is kunnen we u verrassen. We zijn uitermate flexibel, snel en toegewijd aan het bedenken van slimme oplossingen om uw verzending op de juiste manier en spoedig af te leveren.

Vraag snel een offerte op voor uw spoedzending of bel naar 06 468 21 833 (24/7).