Verhuisservice Drenthe, verzorgd door Van Regteren Koeriers

.

Verhuisservice Drenthe? Van Regteren Koeriers biedt ook een uitstekende verhuisservice in Drenthe. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren in heel Nederland. Als u een verhuisservice zoekt in Drenthe dan kunt u stoppen met zoeken! Van Regteren Koeriers heeft voor kleine en grote verhuizingen een Citroën Nemo, Volkswagen Caddy en Renault Traffic. Daarnaast hebben we scherpe tarieven en een snelle service.

  • scherpe prijzen
  • goede klantenservice
  • efficiënte aanpak
  • ervaren en gecertificeerd

Neem meteen contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

.

Van Regteren Koeriers verzorgt uiteenlopende werkzaamheden

 

Behalve werk als verhuisservice in Drenthe bieden wij onze diensten aan als koeriersdienst waarbij wij snel en efficiënt verzendingen ter plaatse brengen. In Drenthe staan wij bekend om onze ervaring op vele terreinen. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd. Bovendien kunnen wij u kosteloos diverse documenten toezenden zoals Var verklaring, bewijs van goed gedrag belastingdienst en diverse diploma’s en certificaten.

 

Verhuisservice Drenthe
Verhuisservice Drenthe

.

Een scherp tarief voor uw verhuisservice in Drenthe?  Bel 06-46821833 of mail!

.

We bieden veel verschillende werkzaamheden aan. Leg uw vraag bij ons neer en wij denken met u mee. Mail of bel en u ervaart direct wat wij voor u kunnen betekenen. Profiteer van de gunstige tarieven van onze verhuisservice in Drenthe. Neem nu contact op via het contactformulier op onze website.